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Welcome To My Blog For Change Your Cooking Style With Delicious Taste.
Red velvet cakes, little candles, natural fragrances will draw you closer to the person you love. You can also bake this cake in a cooker if there is no oven.
The base of the cake
100 grams of almonds
100 grams of yogurt
100 grams of sugar
Pinch of salt
Baking soda
Squeeze baking powder
A teaspoon of ghee, butter or oil
A teaspoon of vanilla essence
Pinch red food color
Manner
Take yogurt in a bowl and whisk it
Add sugar, vanilla essence, butter
Now add almonds, salt, baking soda, baking powder, and a pinch of red food coloring.
Sprinkle this batter. Prepare by shaking with a simple spoon in the same direction as all the ingredients become one juice
Now 5 minutes 180 sec. Bake for 15 minutes in a preheated oven.
The red velvet base is ready.
To decorate
place it on the base and fill the burukhand with grazing on top, the letters will be engraved, your simple red velvet cactus is ready.
There is another simple way. Add red velvet cake crumbs to the ice cream to decorate the cake.
Note :
To make the cooker, put salt in the cooker or cauldron or cauldron, cover it, and heat it for five minutes. After that, place the prepared container of the cake in the salted cauldron, cooker or cauldron, your cooker cake will be ready in 15 minutes.
How do you know when a cake is ready?
Spoon the knife between the cakes and if it comes out clean, your cake is perfectly baked.
Tips
Applying honey or sugar water to the cake when it is hot will make the cake more moisturized and soft.
Also Available in Hindi:
केक का आधार
100 ग्राम बादाम
100 ग्राम दही
100 ग्राम चीनी
चुटकी भर नमक
बेकिंग सोडा
बेकिंग पाउडर को निचोड़ लें
एक चम्मच घी, मक्खन या तेल
वेनिला सार का एक चम्मच
पिंक रेड फूड का रंग
तौर तरीका
एक कटोरे में दही लें और उसे फेंट लें
चीनी, वेनिला सार, मक्खन जोड़ें
अब इसमें बादाम, नमक, बेकिंग सोडा, बेकिंग पाउडर और एक चुटकी लाल खाद्य रंग मिलाएं।
इस घोल का छिड़काव करें। एक साधारण चम्मच से एक ही दिशा में हिलाते हुए तैयार करें क्योंकि सभी सामग्री एक रस बन जाती है
अब 5 मिनट 180 सेकंड। एक प्रीहीटेड ओवन में 15 मिनट तक बेक करें।
लाल मखमली बेस तैयार है।
सजाने के लिए
इसे आधार पर रखें और शीर्ष पर चराई के साथ बुरूखंड को भरें, पत्र उत्कीर्ण होंगे, आपका सरल लाल मखमल कैक्टस तैयार है।
एक और सरल तरीका है। केक को सजाने के लिए आइसक्रीम में लाल मखमली केक टुकड़ों को जोड़ें।
ध्यान दें :
कुकर बनाने के लिए, कुकर या गोभी या फूलगोभी में नमक डालें, ढक दें और पांच मिनट तक गर्म करें। उसके बाद, केक के तैयार कंटेनर को नमकीन गोभी, कुकर या गोभी में रखें, आपका कुकर केक 15 मिनट में तैयार हो जाएगा।
जब केक तैयार हो तो आपको कैसे पता चलेगा?
चाकू को केक के बीच में रखें और अगर वह साफ हो जाए तो आपका केक पूरी तरह से बेक हो जाएगा।
टिप्स
गर्म होने पर केक में शहद या चीनी का पानी लगाने से केक अधिक नमीयुक्त और मुलायम हो जाएगा।
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Red velvet cakes, little candles, natural fragrances will draw you closer to the person you love. You can also bake this cake in a cooker if there is no oven.
The base of the cake
100 grams of almonds
100 grams of yogurt
100 grams of sugar
Pinch of salt
Baking soda
Squeeze baking powder
A teaspoon of ghee, butter or oil
A teaspoon of vanilla essence
Pinch red food color
Manner
Take yogurt in a bowl and whisk it
Add sugar, vanilla essence, butter
Now add almonds, salt, baking soda, baking powder, and a pinch of red food coloring.
Sprinkle this batter. Prepare by shaking with a simple spoon in the same direction as all the ingredients become one juice
Now 5 minutes 180 sec. Bake for 15 minutes in a preheated oven.
The red velvet base is ready.
To decorate
place it on the base and fill the burukhand with grazing on top, the letters will be engraved, your simple red velvet cactus is ready.
There is another simple way. Add red velvet cake crumbs to the ice cream to decorate the cake.
Note :
To make the cooker, put salt in the cooker or cauldron or cauldron, cover it, and heat it for five minutes. After that, place the prepared container of the cake in the salted cauldron, cooker or cauldron, your cooker cake will be ready in 15 minutes.
How do you know when a cake is ready?
Spoon the knife between the cakes and if it comes out clean, your cake is perfectly baked.
Tips
Applying honey or sugar water to the cake when it is hot will make the cake more moisturized and soft.
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100 ग्राम बादाम
100 ग्राम दही
100 ग्राम चीनी
चुटकी भर नमक
बेकिंग सोडा
बेकिंग पाउडर को निचोड़ लें
एक चम्मच घी, मक्खन या तेल
वेनिला सार का एक चम्मच
पिंक रेड फूड का रंग
तौर तरीका
एक कटोरे में दही लें और उसे फेंट लें
चीनी, वेनिला सार, मक्खन जोड़ें
अब इसमें बादाम, नमक, बेकिंग सोडा, बेकिंग पाउडर और एक चुटकी लाल खाद्य रंग मिलाएं।
इस घोल का छिड़काव करें। एक साधारण चम्मच से एक ही दिशा में हिलाते हुए तैयार करें क्योंकि सभी सामग्री एक रस बन जाती है
अब 5 मिनट 180 सेकंड। एक प्रीहीटेड ओवन में 15 मिनट तक बेक करें।
लाल मखमली बेस तैयार है।
सजाने के लिए
इसे आधार पर रखें और शीर्ष पर चराई के साथ बुरूखंड को भरें, पत्र उत्कीर्ण होंगे, आपका सरल लाल मखमल कैक्टस तैयार है।
एक और सरल तरीका है। केक को सजाने के लिए आइसक्रीम में लाल मखमली केक टुकड़ों को जोड़ें।
ध्यान दें :
कुकर बनाने के लिए, कुकर या गोभी या फूलगोभी में नमक डालें, ढक दें और पांच मिनट तक गर्म करें। उसके बाद, केक के तैयार कंटेनर को नमकीन गोभी, कुकर या गोभी में रखें, आपका कुकर केक 15 मिनट में तैयार हो जाएगा।
जब केक तैयार हो तो आपको कैसे पता चलेगा?
चाकू को केक के बीच में रखें और अगर वह साफ हो जाए तो आपका केक पूरी तरह से बेक हो जाएगा।
टिप्स
गर्म होने पर केक में शहद या चीनी का पानी लगाने से केक अधिक नमीयुक्त और मुलायम हो जाएगा।
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