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pasta



Content:

500 grams of pasta
A chopped onion
A chopped carrot
A finely chopped capsicum
1/2 tbsp garlic paste
4-5 green chilies
1 tbsp tomato puree
1 teaspoon chili sauce
1 teaspoon cayenne powder
1/2 teaspoon gunpowder powder
1 teaspoon pepper powder
1 teaspoon cumin seeds
A pinch of garam masala
The taste is just plain sweet
Four cups of water
1-2 tablespoons oil


Method:

- Heat water in a pan. As soon as the water starts boiling, add pasta and some salt. As the pasta climbs well, let it dry and keep the pasta aside and allow it to cool.

Now take a pan and add garlic paste and chopped green chilies. Mix it, add chopped onion, carrot and capsicum and allow this mixture to rise slowly.

As the vegetables are slightly steep, add salt to taste, 4 cups of water, tomato puree, garam masala, cumin, black pepper powder, cayenne powder, green chilies, black pepper powder, and chili sauce.

- This paste starts to boil slightly, so add the pasta and let it cook for a few minutes until the pasta is seasoned in medium heat and turn off the heat for a few minutes.

Pour pasta in a serving dish and serve it hot by garnishing it with cottage cheese gravy.

ready


Also available in hindi:


सामग्री:

पास्ता के 500 ग्राम
एक कटा हुआ प्याज
एक कटा हुआ गाजर
एक बारीक कटी हुई शिमला मिर्च
1/2 बड़ा चम्मच लहसुन का पेस्ट
4-5 हरी मिर्च
1 बड़ा चम्मच टमाटर प्यूरी
1 चम्मच चिली सॉस
1 छोटा चम्मच कैयेन पाउडर
1/2 छोटा चम्मच बारूद पाउडर
1 चम्मच काली मिर्च पाउडर
1 चम्मच जीरा
चुटकी भर गरम मसाला
स्वाद बस सादा मीठा है
चार कप पानी
1-2 चम्मच तेल


तरीका:

- एक पैन में पानी गर्म करें। जैसे ही पानी उबलने लगे, उसमें पास्ता और थोड़ा नमक डालें। जैसा कि पास्ता अच्छी तरह से चढ़ता है, इसे सूखा दें और पास्ता को एक तरफ रख दें और इसे ठंडा होने दें।

- अब एक पैन लें और उसमें लहसुन का पेस्ट और कटी हुई हरी मिर्च डालें। इसे मिलाएं, कटा हुआ प्याज, गाजर और शिमला मिर्च डालें और इस मिश्रण को धीरे-धीरे उठने दें।

- जैसा कि सब्जियां थोड़ी खड़ी हैं, स्वाद के लिए नमक, 4 कप पानी, टमाटर प्यूरी, गरम मसाला, जीरा, काली मिर्च पाउडर, कैयेने पाउडर, हरी मिर्च, काली मिर्च पाउडर और चिली सॉस डालें।

- यह पेस्ट थोड़ा उबलना शुरू हो जाता है, इसलिए पास्ता डालें और इसे कुछ मिनटों के लिए पकने दें जब तक कि मध्यम गर्मी में पास्ता मसाला न हो जाए और कुछ मिनट के लिए गर्मी बंद कर दें।

- पास्ता को एक सर्विंग डिश में डालें और ऊपर से पनीर की ग्रेवी से गार्निश कर गर्मागर्म सर्व करें।
तैयार


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