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tofu


For how many people: 2
Preparation Time: 10 minutes
Cook time: 30 minutes
Total time: 40 minutes
Difficulty: Easy


  • Stir-Fried Tofu with Rice Recipe: This is a Chinese style vegetable dish in which you will taste rice with soy sauce and other things.


Ingredients:


For Tofu:


100 grams of Tofu
2 tsp chili paste
1 lemongrass
2 chalets, sliced
1-inch ginger, sliced
2 tsp soy sauce
3 garlic cloves, sliced
1-inch red onion, sliced
2 tsp honey
A handful of coriander leaves, sliced ​​into pieces
1 tsp refined oil

For Fried Rice:


Carrots, sliced
Green onions, sliced
Salt and pepper as per taste
1 red chili
1 ginger, sliced
2 tsp soy sauce
1/2 lemon
Handful green coriander
1 tsp olive oil



Method:



How to make Fried Tofu with Rice:


1. Put refined oil in a preheated pan and add chopped marines and stir well.
2. Then add ginger, garlic, chalet, salt, and pepper.
3. Add red chili paste, soy sauce, and honey.
4. Add little coriander leaves and mix them all together.

For Fried Rice:


1. Put olive oil in a preheated pan and add carrot, spring onion, ginger and salt, and pepper.
2. Then add fresh red chilies, lemon juice, and soy sauce and mix together.
3. Add a little chopped coriander.
4. Cook it for 5-7 minutes.
5. Remove and serve on a plate.


The recipe also available in Hindi:


सामग्री:



टोफू के लिए:


100 ग्राम टोफू
2 चम्मच मिर्च का पेस्ट
1 लेमनग्रास
2 गोलियां, कटा हुआ
1 इंच अदरक, कटा हुआ
2 चम्मच सोया सॉस
3 लहसुन लौंग, कटा हुआ
1 इंच लाल प्याज, कटा हुआ
2 चम्मच शहद
मुट्ठी भर धनिया पत्ती, टुकड़ों में कटा हुआ
1 चम्मच रिफाइंड तेल


फ्राइड राइस के लिए:


गाजर, कटा हुआ
हरा प्याज, कटा हुआ
स्वादानुसार नमक और काली मिर्च
1 लाल मिर्च
1 अदरक, कटा हुआ
2 चम्मच सोया सॉस
1/2 नींबू
मुट्ठी भर हरा धनिया
1 चम्मच जैतून का तेल





तरीका:




चावल के साथ फ्राइड टोफू बनाने की विधि:



1. पहले से गरम पैन में रिफाइंड तेल डालें और कटा हुआ मरीन डालें और अच्छी तरह से हिलाएं।
2. फिर अदरक, लहसुन, शैलेट, नमक और काली मिर्च डालें।
3. लाल मिर्च पेस्ट, सोया सॉस, और शहद जोड़ें।
4. थोड़े से धनिया पत्ते डालें और सभी को एक साथ मिलाएं।


फ्राइड राइस के लिए:



1. एक प्रीहीट पैन में जैतून का तेल डालें और गाजर, वसंत प्याज, अदरक और नमक, और काली मिर्च डालें।
2. फिर ताजा लाल मिर्च, नींबू का रस और सोया सॉस डालें और एक साथ मिलाएं।
3. थोड़ा कटा हरा धनिया डालें।
4. इसे 5-7 मिनट तक पकाएं।
5. एक प्लेट पर निकालें और परोसें।


Eat Thoughtfully, Live Joyfully..!


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