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pasta



For how many people: 2
Preparation Time: 15 minutes
Cook time: 25 minutes
Total time: 40 minutes
Difficulty: Easy



  • Nobody can ever say no to the creamy pasta. Here we have brought such delicious pasta for you which you can make at home anytime. It is prepared with cheese, cream, tomatoes, garlic, and vodka.



Ingredients:



1/3 cup of pasta
1 tbsp olive oil
1 tsp black pepper
Salt to taste
1/3 cup onion
1/3 cup yellow and red bell pepper
1-2 garlic cloves
3-4 black olives
1 tsp oregano
1/2 cup vodka
3-4 Baijal Leaves
Water as per requirement
3/4 cup parmesan cheese
1 cup tomato puree
1 cup heavy cream


Method:



1. Take a deep pan and add a little salt, oil, and penne pasta to it and cook it well.

2. Take another nonstick pan, heat olive oil in it, add garlic, onion, black olives and vine papers to it and cook for 3 to 4 minutes.

3. Add tomato puree to it and cook it for 3 minutes and add vodka to it.

4. After adding the vodka, add heavy cream and cook it till it thickens or for 10 to 12 minutes. Cook it on low heat.

5. After adding the pasta, add the parmesan cheese and mix it well and toss it.

6. Add the Bengal leaves and your pasta is ready.





The Recipe Also Available In Hindi:


सामग्री:





1/3 कप पास्ता
1 बड़ा चम्मच जैतून का तेल
1 चम्मच काली मिर्च
नमक स्वादअनुसार
1/3 कप प्याज
1/3 कप पीली और लाल बेल मिर्च
1-2 लहसुन लौंग
3-4 काले जैतून
1 चम्मच अजवायन
1/2 कप वोदका
3-4 बैजल पत्तियां
आवश्यकता के अनुसार पानी
3/4 कप पनीर पनीर
1 कप टमाटर प्यूरी
1 कप भारी क्रीम



तरीका:





1. एक गहरी कड़ाही लें और इसमें थोड़ा सा नमक, तेल, और पेन्ने पास्ता डालें और इसे अच्छी तरह से पकाएं।

2. एक और नॉनस्टिक पैन लें, उसमें जैतून का तेल गर्म करें, उसमें लहसुन, प्याज, काले जैतून और बेल के पेपर डालें और 3 से 4 मिनट तक पकाएं।

3. इसमें टमाटर की प्यूरी डालें और इसे 3 मिनट तक पकाएं और इसमें वोडका डालें।

4. वोदका डालने के बाद, भारी क्रीम डालें और इसे गाढ़ा होने तक या 10 से 12 मिनट तक पकाएं। इसे कम गर्मी पर पकाएं।

5. पास्ता डालने के बाद, पनीर पनीर डालें और अच्छी तरह से मिलाएं और इसे टॉस करें।


6. बंगाल के पत्ते जोड़ें और आपका पास्ता तैयार है।



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