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aloo


For how many people: 2
Preparation Time: 10 minutes
Cook time: 40 minutes
Total time: 50 minutes
Difficulty: Medium

Ingredients:


6-8 pieces asparagus
100 grams (cut from top and bottom) green beans
1/2 zucchini
Leaking a sprig
3 potatoes
1/2 yellow squash
1 tbsp extra virgin olive oil
some butter
Garlic cloves, peeled
Thyme leaves
10 grams capsicum, sliced


Method:



1. Cut the zucchini and yellow squash lengthwise.
2. Cut the beans from the top and bottom.
3. Now cut the asparagus from the bottom, because it is wooden from the bottom.

For Vegetables:


1. Place the steamer tray on the pan of lukewarm water.

2. Add rosemary and thyme to the water. Now place the yellow squash, zucchini, green beans, and asparagus on the steaming tray.

3. Once they are cooked in the oven, take them out and put them in ice water, so that the color of the vegetables remains.

To prepare the sauce:


1. Cut the leek and potato into small pieces.

2. Add extra virgin olive oil, butter, leeks, and potatoes to a saucepan and fry for two to three minutes.

3. Now cut a clove of garlic and add it to the roasted vegetables.

4.After this add chopped and roasted capsicum.

5. Add a few leaves of thyme and fry it lightly.

6. Blend the mixture of all these vegetables. Prepare the sauce.

7. Cut the zucchini into a circle and with the help of a cutter, remove the pulp from the middle.

8. Now make a bunch of cooked vegetables in steam, keep them in the middle of the zucchini ring.

For Plating:


1. Place rings filled with vegetables in sauce.

2. Garnish the chile flavored oil, balsamic oil, olive oil, and chives from above.




Recipe Also Available in Hindi:


सामग्री:



6-8 टुकड़े शतावरी

100 ग्राम (ऊपर और नीचे से कटे हुए) हरे बीन्स

1/2 ज़ूचिनी

एक टहनी लीक

3 आलू

1/2 पीला स्क्वैश

1 बड़ा चम्मच अतिरिक्त कुंवारी जैतून का तेल

कुछ मक्खन

लहसुन लौंग, खुली

अजवायन की पत्तियों

10 ग्राम शिमला मिर्च, कटा हुआ



तरीका:



1. तोरी और पीले स्क्वैश लंबाई में कटौती।

2. सेम को ऊपर और नीचे से काटें।

3. अब नीचे से शतावरी को काट लें, क्योंकि यह नीचे से लकड़ी है।



सब्जियों के लिए:




1. स्टीमर ट्रे को गुनगुने पानी के पैन पर रखें।

2. पानी में मेंहदी और अजवायन डालें। अब स्टीमिंग ट्रे पर पीले स्क्वैश, तोरी, हरी बीन्स और शतावरी रखें।

3. एक बार जब उन्हें ओवन में पकाया जाता है, तो उन्हें बाहर निकालें और उन्हें बर्फ के पानी में डाल दें, ताकि सब्जियों का रंग बना रहे।



सॉस तैयार करने के लिए:



1. लीक और आलू को छोटे टुकड़ों में काटें।

2. एक सॉस पैन में अतिरिक्त कुंवारी जैतून का तेल, मक्खन, लीक और आलू जोड़ें और दो से तीन मिनट के लिए भूनें।

3. अब लहसुन की एक लौंग काट लें और इसे भुना हुआ सब्जियों में जोड़ें।

4. इसके बाद इसमें कटी और भुनी हुई शिमला मिर्च डालें।

5. थाइम की कुछ पत्तियां डालकर हल्का सा भूनें।

6. इन सभी सब्जियों के मिश्रण को ब्लेंड करें। चटनी तैयार करें।

7. तोरी को एक सर्कल में काटें और कटर की मदद से गूदे को बीच से हटा दें।

8. अब भाप में पकी हुई सब्जियों का एक गुच्छा बनाएं, उन्हें ज़ूचिनी की अंगूठी के बीच में रखें।



चढ़ाना के लिए:



1. सॉस में सब्जियों से भरे छल्ले रखें।

2. ऊपर से चिली फ्लेवर ऑयल, बाल्समिक ऑयल, ऑलिव ऑयल और चिव्स डालें।


Eat Thoughtfully, Live Joyfully..!


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