Hello Everyone!
Welcome to my blog For Change Your Cooking Style with Delicious Taste.
The Destination For Delicious Food, With Definitive Recipes.
Preparation Time: 14-20 minutes
Cooking time: 21-25 minutes
Servings: 2 Person
Cooking Level: Medium
Boneless chicken breast sliced into thin strips 400g
Rice Noodles 200 Grams
Oil 4 tablespoons
Fresh coriander leaves
Salt to taste
Lemon 1/2 (half)
Green onions 2
Garlic slices cut into thin strips
Dark Soy Sauce 1 tablespoon
Oyster sauce 1 tablespoon
White chili powder 1/2 teaspoon
Green capsicum chopped in long strip 1 healthy
Step 1
Soak the rice noodle in boiling water for 5 minutes.
Step 2
Then cool it down and keep it cool. Heat 2 tablespoons of oil in a non-stick walk.
Step 3
Coarsely chop some fresh coriander. Add noodles and salt and fry till well heated.
Step 4
Add a little water, green coriander, ½ lemon juice and mix it lightly. Take it out in a bowl.
Step 5
Heat 2 tablespoons of oil in the same walk. Slice the green onions. Add garlic and fry for 1 minute. Then add chicken and stir fry.
Step 6
Add the dark soy sauce, oysters, and mix well and cook the chicken thoroughly. Add white pepper powder and cook. Then add green capsicum and mix.
Step 7
Now put it on the noodle and serve it hot.
बोनलेस चिकन ब्रेस्ट को पतली स्ट्रिप्स 400 ग्राम में कटा हुआ
चावल नूडल्स 200 ग्राम
तेल 4 बड़े चम्मच
ताजा धनिया पत्ती
नमक स्वादअनुसार
नींबू 1/2 (आधा)
हरा प्याज २
लहसुन की स्लाइसें पतली स्ट्रिप्स में कट जाती हैं
डार्क सोया सॉस 1 बड़ा चम्मच
सीप की चटनी 1 बड़ा चम्मच
सफेद मिर्च पाउडर १/२ चम्मच
हरी शिमला मिर्च लंबी स्ट्रिप 1 हेल्दी में कटी
चरण 1
चावल के नूडल को उबलते पानी में 5 मिनट के लिए भिगो दें।
चरण 2
फिर इसे ठंडा करके ठंडा होने के लिए रख दें। नॉन-स्टिक वॉक में 2 बड़े चम्मच तेल गरम करें।
चरण 3
थोड़े से ताजा धनिये को बारीक काट लें। नूडल्स और नमक डालें और अच्छी तरह गर्म होने तक भूनें।
चरण 4
थोड़ा सा पानी, हरा धनिया, नींबू का रस डालकर हल्के से मिलाएं। इसे प्याले में निकाल लीजिए।
चरण 5
उसी चलन में 2 बड़े चम्मच तेल गरम करें। हरे प्याज को स्लाइस करें। लहसुन डालें और 1 मिनट तक भूनें। फिर चिकन डालें और फ्राई करें।
चरण 6
डार्क सोया सॉस, सीप, और अच्छी तरह से मिलाएं और चिकन को अच्छी तरह से पकाएं। सफेद मिर्च पाउडर डालें और पकाएं। फिर हरी शिमला मिर्च डालें और मिलाएँ।
चरण 7
अब इसे नूडल पर डालें और गर्मागर्म सर्व करें।
Eat Thoughtfully, Live Joyfully..!
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Preparation Time: 14-20 minutes
Cooking time: 21-25 minutes
Servings: 2 Person
Cooking Level: Medium
Content:
Boneless chicken breast sliced into thin strips 400g
Rice Noodles 200 Grams
Oil 4 tablespoons
Fresh coriander leaves
Salt to taste
Lemon 1/2 (half)
Green onions 2
Garlic slices cut into thin strips
Dark Soy Sauce 1 tablespoon
Oyster sauce 1 tablespoon
White chili powder 1/2 teaspoon
Green capsicum chopped in long strip 1 healthy
Method:
Step 1
Soak the rice noodle in boiling water for 5 minutes.
Step 2
Then cool it down and keep it cool. Heat 2 tablespoons of oil in a non-stick walk.
Step 3
Coarsely chop some fresh coriander. Add noodles and salt and fry till well heated.
Step 4
Add a little water, green coriander, ½ lemon juice and mix it lightly. Take it out in a bowl.
Step 5
Heat 2 tablespoons of oil in the same walk. Slice the green onions. Add garlic and fry for 1 minute. Then add chicken and stir fry.
Step 6
Add the dark soy sauce, oysters, and mix well and cook the chicken thoroughly. Add white pepper powder and cook. Then add green capsicum and mix.
Step 7
Now put it on the noodle and serve it hot.
Recipe Also Available in Hindi:
सामग्री:
बोनलेस चिकन ब्रेस्ट को पतली स्ट्रिप्स 400 ग्राम में कटा हुआ
चावल नूडल्स 200 ग्राम
तेल 4 बड़े चम्मच
ताजा धनिया पत्ती
नमक स्वादअनुसार
नींबू 1/2 (आधा)
हरा प्याज २
लहसुन की स्लाइसें पतली स्ट्रिप्स में कट जाती हैं
डार्क सोया सॉस 1 बड़ा चम्मच
सीप की चटनी 1 बड़ा चम्मच
सफेद मिर्च पाउडर १/२ चम्मच
हरी शिमला मिर्च लंबी स्ट्रिप 1 हेल्दी में कटी
तरीका:
चरण 1
चावल के नूडल को उबलते पानी में 5 मिनट के लिए भिगो दें।
चरण 2
फिर इसे ठंडा करके ठंडा होने के लिए रख दें। नॉन-स्टिक वॉक में 2 बड़े चम्मच तेल गरम करें।
चरण 3
थोड़े से ताजा धनिये को बारीक काट लें। नूडल्स और नमक डालें और अच्छी तरह गर्म होने तक भूनें।
चरण 4
थोड़ा सा पानी, हरा धनिया, नींबू का रस डालकर हल्के से मिलाएं। इसे प्याले में निकाल लीजिए।
चरण 5
उसी चलन में 2 बड़े चम्मच तेल गरम करें। हरे प्याज को स्लाइस करें। लहसुन डालें और 1 मिनट तक भूनें। फिर चिकन डालें और फ्राई करें।
चरण 6
डार्क सोया सॉस, सीप, और अच्छी तरह से मिलाएं और चिकन को अच्छी तरह से पकाएं। सफेद मिर्च पाउडर डालें और पकाएं। फिर हरी शिमला मिर्च डालें और मिलाएँ।
चरण 7
अब इसे नूडल पर डालें और गर्मागर्म सर्व करें।
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