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spicy



Ingredients:

Boneless chicken breast 1-inch cubes chopped 2
Mozzarella cheese cut into small pieces
Tri-colored capsicum pieces 1/2 cup
Red chili paste: 2-3 tablespoons
Soy Sauce 1 tablespoon
Oil 3 tablespoons
Grinded pepper 1/2 teaspoon
Honey 1/3 cup
Garlic cloves 4
Ginger 2 teaspoons
Chopped green onions leave to garnish

Method:

In a bowl, mix all three capsicums, red chilli paste, soy sauce, two tablespoons oil, ground black pepper, honey, garlic and Adrak.

Then add chicken and mix. Heat the oven to 180º Celsius.

Pour the marinated chicken in a heavy-bottomed ovenproof pan. Cover and cook on a medium flame for ten minutes.

Remove the lid, turn the chicken over, heat the flame, cover again and cook for ten minutes or until the chicken is fully cooked.


Now add the cheese, keep the pan in a hot oven and cook until the cheese melts. Garnish with chopped onions and serve hot.


The recipe also available in Hindi:


सामग्री:


बोनलेस चिकन ब्रेस्ट 1-इंच क्यूब्स कटा हुआ 2
मोज़ेरेला चीज़ को छोटे टुकड़ों में काट लें
शिमला मिर्च के टुकड़ों को 1/2 कप
लाल मिर्च पेस्ट: 2-3 बड़े चम्मच
सोया सॉस 1 बड़ा चम्मच
तेल 3 बड़े चम्मच
पीसा हुआ काली मिर्च 1/2 चम्मच
शहद 1/3 कप
लहसुन लौंग ४
अदरक 2 चम्मच
कटा हुआ हरा प्याज गार्निश करने के लिए छोड़ दें



तरीका:


एक कटोरी में, तीनों शिमला मिर्च, लाल मिर्च का पेस्ट, सोया सॉस, दो बड़े चम्मच तेल, पिसी काली मिर्च, शहद, लहसुन और अदरक मिलाएँ।

फिर चिकन डालकर मिलाएं। ओवन को 180 the सेल्सियस तक गर्म करें।

एक भारी तले वाले ओवनप्रूफ पैन में मैरिनेट किया हुआ चिकन डालें। ढककर मध्यम आंच पर दस मिनट तक पकाएं।

ढक्कन हटाएं, चिकन को पलट दें, आंच को मध्यम कर दें, फिर से ढक दें और दस मिनट तक या चिकन के पूरी तरह से पकने तक पकाएं।

अब पनीर डालें, पैन को गर्म ओवन में रखें और पनीर के पिघलने तक पकाएं। कटे हुए प्याज़ से गार्निश करें और गर्मागर्म सर्व करें।


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