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roast


Ingredients:

Green Snacks 1/2 (half)
Red Snacks 1/2 (half)
Chicken 1 with full skin
Chicken Mince: 1/2 (half) cup
Oil
Garlic chopped 2 tablespoons
Onion finely chopped 1 healthy
Salt to taste
Crushed black pepper as per taste
Dried herbs 1 tsp
Almonds / Almonds chopped 7-10
WoosterShare Sauce 1/4 cup
Butter 1/2 (tablespoon) tablespoons
Lemon juice 1/2 (half)
Potatoes sliced ​​into wedges 1
Carrots cut into small pieces of two


Method:

Preheat the oven to 200 degrees. Grease a baking tray with oil. Heat a tablespoon of oil in a non-stick pan. Add one tablespoon of chopped garlic and fry until golden.

Then add the onion and fry till translucent. Then turn off the heat and let the mixture cool. Now remove the top and bottom of both pairs and halve the remaining pairs and cut them into small pieces.

Take minced chicken in a bowl, add chopped pairs and mix. Then add roasted mixture and mix well. Now add salt, ground black pepper, and half a teaspoon of mixed herbs and mix.

Then add the badam and mix well. To make the marinade, put in another bowl, add Worcestershire sauce, salt, crushed pepper, leftover garlic, butter, half a tablespoon oil, and lemon juice and mix well.

Now loosen the chicken skin and spread a little marinade between the skin and the flash. Spread the remaining marinade over the entire chicken. Now seal the head of the marinated chicken with a toothpick.

Now fill the chicken with the prepared pare mixture and seal the tail with another toothpick by inserting the chicken laces inside. Now place this stuffed chicken on the greased baking tray. Then place the Potato wedges and carrot pieces on the worktop.

Add salt, remaining mixed herbs and ground black pepper, and mix over them. Now put this potato-carrot mixture around the stuffed chicken and drizzle some oil over it.

Then place the baking tray in the preheated oven and roast for 10-15 minutes. Then reduce the temperature to 150 degrees Celsius and roast it for 15 minutes, basting with butter every 15 minutes. Serve hot.


Recipe Also Available in Hindi:


सामग्री:


ग्रीन स्नैक्स 1/2 (आधा)
लाल स्नैक्स 1/2 (आधा)
पूरी त्वचा के साथ चिकन 1
चिकन कीमा: 1/2 (आधा) कप
तेल
लहसुन 2 बड़े चम्मच कटा हुआ
प्याज बारीक कटा हुआ 1 स्वस्थ
नमक स्वादअनुसार
स्वादानुसार काली मिर्च कुचलकर
सूखे जड़ी बूटियों 1 चम्मच
बादाम / बादाम 7-10 कटे हुए
WoosterShare सॉस 1/4 कप
मक्खन 1/2 (चम्मच) बड़े चम्मच
नींबू का रस 1/2 (आधा)
आलू वेजेज 1 में कटा हुआ
गाजर दो छोटे टुकड़ों में काटते हैं



तरीका:


ओवन को 200 डिग्री पर प्रीहीट करें। एक बेकिंग ट्रे को तेल से चिकना करें। नॉन-स्टिक पैन में एक बड़ा चम्मच तेल गरम करें। कटा हुआ लहसुन का एक बड़ा चमचा जोड़ें और सुनहरा होने तक भूनें।

फिर प्याज डालें और पारदर्शी होने तक भूनें। फिर आँच बंद कर दें और मिश्रण को ठंडा होने दें। अब दोनों जोड़े के ऊपर और नीचे को हटा दें और शेष जोड़े को आधा कर दें और उन्हें छोटे टुकड़ों में काट लें।

एक कटोरे में कीमा बनाया हुआ चिकन लें, कटा हुआ जोड़े जोड़ें और मिश्रण करें। फिर भुना हुआ मिश्रण डालें और अच्छी तरह मिलाएँ। अब इसमें नमक, पिसी हुई काली मिर्च और आधा चम्मच मिश्रित जड़ी-बूटियाँ मिलाएँ और मिलाएँ।

फिर बादाम डालें और अच्छी तरह मिलाएँ। मैरिनेड बनाने के लिए, दूसरे कटोरे में डालें, वोस्टरशायर सॉस, नमक, कुटी हुई मिर्च, बचा हुआ लहसुन, मक्खन, आधा चम्मच तेल और नींबू का रस डालें और अच्छी तरह मिलाएँ।

अब चिकन की त्वचा को ढीला करें और त्वचा और फ्लैश के बीच थोड़ा सा मिश्रण फैलाएं। शेष चिकनगुनिया को पूरे चिकन पर फैलाएं। अब दांतेदार चिकन के सिर को टूथपिक से सील करें।

अब चिकन को तैयार पारे के मिश्रण से भरें और चिकन टूथपिक को अंदर डालकर दूसरे टूथपिक से पूंछ को सील करें। अब इस स्टफ्ड चिकन को घी लगी हुई बेकिंग ट्रे पर रखें। फिर वर्कटॉप पर आलू के वेजेज और गाजर के टुकड़े रखें।

नमक, शेष मिश्रित जड़ी बूटियों और जमीन काली मिर्च जोड़ें, और उनके ऊपर मिश्रण करें। अब इस आलू-गाजर के मिश्रण को भरवां चिकन के चारों ओर डालें और इसके ऊपर थोड़ा सा तेल टपकाएं।

फिर बेकिंग ट्रे को पहले से गरम किए हुए ओवन में रखें और 10-15 मिनट के लिए भूने। फिर तापमान को 150 डिग्री सेल्सियस तक कम करें और इसे 15 मिनट के लिए भूनें, हर 15 मिनट में मक्खन के साथ भूनें। गर्म - गर्म परोसें।


Eat Thoughtfully, Live Joyfully..!


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